Hlavní obsah

Manchester United může zvýšit náskok na čele

PRAHA

Těžký zápas čeká fotbalisty Manchesteru United. V sobotním utkání 34. kola Premier League může mistr udělat další krok k obhajobě titulu. Potřebuje ale zdolat londýnský Tottenham, který poslední dva zápasy vyhrál. Už 800. zápas v dresu Rudých ďáblů může odehrát ikona domácích Ryan Giggs.

Článek

Svěřenci trenéra Fergusona odrazili nápor pronásledovatelů a před druhým Liverpoolem mají tříbodový náskok, navíc s bonusem jednoho zápasu navíc. Skotský kouč navíc může poprvé od října počítat s uzdraveným obráncem Brownem. Nastoupit by měl i Rio Ferdinand, naopak budou chybět O’Shea a Gary Neville.

Londýnský tým umí na silného soupeře zahrát. V aktuálním ročníku Tottenham neprohrál ani jedno ze šesti utkání proti celkům z nejlepší čtyřky. Trenér Redknapp bude postrádat Dawsona, který má zraněný kotník.

Na Old Trafford se Tottenhamu už tolik nedaří, z posledních 16 zápasů tam jen třikrát remizoval. V aktuální sezóně se oba týmy utkají již počtvrté. V březnovém finále Carling Cupu Manchester vyhrál díky lépe zvládnutým penaltám po bezbrankových 120 minutách. Tottenham obhájce titulu v Premier League naposledy porazil před osmi lety.

Na vítězství Manchesteru si můžete vsadit v kursu 1,37, na výhru Tottenhamu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 7. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 4,2.

Reklama