Hlavní obsah

Zvýší Slavia náskok na čele fotbalové ligy?

Příležitost opět zvýšit náskok na čele Gambrinus ligy mají fotbalisté Slavie. Pokud Pražané v pondělní dohrávce 25. kola porazí Mladou Boleslav, budou mít před druhou Spartou desetibodový náskok. Čtvrtí Středočeši by se v případě vítězství bodově dotáhli na Spartu. Zápas pro odpolední termín duelu českých hokejistů s Norskem startuje až v 19:00.

Článek

Zápas slibuje zajímavou podívanou. Slavia v Edenu v lize ještě neprohrála a má nejlepší domácí bilanci v soutěži. Stejně tak se na hřištích soupeře daří Mladé Boleslavi. „Očekávám, že Boleslav se bude snažit hrát tak, aby případně nějakou branku vstřelila,“ doufá trenér domácích Karel Jarolím.

Vzájemné zápasy jasně hovoří pro Slavii, z devíti případů prohrál mistr jedinkrát. V březnu 2006 si slávisté odvezli z Mladé Boleslavi debakl 1:4. Dvakrát tehdy skóroval Pecka, který by si dnes úspěch rád zopakoval.

Jarolím může počítat s uzdravenými Trappem a Alešem Bestou, oba už nechyběli v pohárové odvetě proti Zlínu (3:0). Na marodce jsou stále Šmicer, Černý, Ivana, Litteri a Kaufmann. Otázkou zůstává start mladíka Jandy.

Trenér hostí Hapal může počítat téměř s kompletním kádrem, po vypršení disciplinárních trestů, jsou zranění jen Nečas a Dittrich. Podzimní zápas v Mladé Boleslavi skončil bezbrankovou remízou. Nerozhodně (1:1) skončil i poslední zápas v Praze.

Na vítězství Slavie si můžete vsadit v kursu 1,53, na výhru Mladé Boleslavi vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 5,7. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,5.

Reklama