Hlavní obsah

Vyhraje Boston šestý zápas v Chicagu a postoupí do druhého kola?

Dramatická je série prvního kola play-off basketbalové NBA mezi Bostonem a Chicagem. To v úterý s obhájci trofeje Celtics prohrálo 104:106 po prodloužení (přestože ještě ve čtvrté čtvrtině vedlo o 11 bodů) a je jedinou porážku od vyřazení. Srovnat sérii mohou Bulls ve čtvrtečním domácím duelu.

Článek

Série odstartovala překvapivým vítězstvím Chicaga v Bostonu 105:103 po prodloužení, druhý duel už domácí zvládli (118:115). Boston jasně ovládl třetí utkání v Chicagu (107:86), ale pak následovala další dvě dramata. Čtvrtý zápas Býci získali po druhém prodloužení 121:118, úterní duel naopak opanoval Boston.

Boston ve vyřazovacích bojích spoléhá na střelbu dvojice Rajon Rondo a Paul Pierce, kteří dohromady nastřílejí téměř 50 bodů. Vyřazení v prvním kole by pro loňského šampióna bylo tvrdou ranou.

V základní části Chicago domácí zápas vyhrálo, i v play-off až sedmý celek Východní konference favorita trápí. Jasným lídrem je Ben Gordon, jenž v průměru Bostonu nastřílel 25 bodů. Králem pod koši je Joakim Noah, který si v průměru připíše 12,4 doskoku za zápas. Chicago naposledy vyhrál NBA před jedenácti lety, kdy končila éra legendárního Michaela Jordana či Scottieho Pippena.

Na vítězství Chicaga si můžete vsadit v kursu 1,8, na výhru Bostonu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,15. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 12.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články