Hlavní obsah

Zabere nováček z Hoffenheimu na hřišti lídra Wolfsburgu?

Propad tabulkou v jarní části bundesligy by rádi zastavili fotbalisté Hoffenheimu. Nováček soutěže po excelentním podzimu doplácí na zranění opor, v sobotu se navíc představí na hřišti Wolfsburgu, bojujícího o titul. Vlci jsou první a mají možnost zvýšit náskok před druhou Herthou.

Článek

S tou prohrál Hoffenheim v minulém kole a na vítězství čeká už 11 kol. Ale venku nováček dokáže bodovat, z posledních šesti zápasů jedinkrát prohrál. Domácí zase chtějí odčinit týden starý výpadek, kdy překvapivě prohráli v Chotěbuzi 0:2. Doma je Wolfsburg nejlepším týmem bundesligy, ze 14 zápasů třináctkrát vyhrál a jednou remizoval.

Tip pro sázkaře:
Rozjetý Wolfsburg dvakrát za sebou neklopýtne. Oslabený nováček bude vzdorovat, neúspěšnou sérii ale neukončí.

Hoffenheim zoufale postrádá kanonýra Ibiševiče, který na podzim vstřelil 18 gólů a vedl tabulku střelců. Zraněný je i Obasi, disciplinární tresty dostali Eduardo a Gustavo. Zdravotně indisponovaní jsou kapitán Teber i Nilsson. Trenér Rangnick tak musí kombinovat se startovní jedenáctkou podle omezených možností. „Chceme si odvézt alespoň bod,“ říká na klubových stránkách kouč.

Podzimní zápas vyhrál Hoffenheim 3:2, prosadily se obě útočné hvězdy nováčka Grafite a Džeko, třetí gól vstřelil Obasi.

Na výhru Wolfsburgu si můžete vsadit v kursu 1,5, na vítězství Hoffenheimu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 6,3. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,5.

Reklama