Hlavní obsah

Odskočí Hull pronásledovatelům v boji o záchranu?

Konec anglické Premier League se blíží a vedle boje o titul je dramatický i souboj o udržení. Poslední tři celky o víkendu prohrály, šanci vzdálit se sestupovým příčkám tak má sedmnáctý Hull. Nováček naposledy vyhrál před dvěma měsíci a pokud nezabere, může se přes výborný podzim z Premier League poroučet. V pondělí se Hull představí na hřišti šesté Aston Villy.

Článek

Kvalitní podzimní výkony soupeře ocenil i trenér Aston Villy Martin O’Neill. „Měli fantastický start, když po devíti nebo deseti zápasech měli víc bodů než Manchester United. Liga ale neodpouští. Jakmile ztratíte sebedůvěru, je těžké se vrátit zpět na vítěznou vlnu.“

Domácím se ale také nedaří, posledních devět zápasů nevyhráli. Podobně špatnou bilanci v posledních dvou letech nepamatují. Hull dokonce v posledních osmnácti kolech vyhrál jedinkrát (4. března ve Fulhamu).

Aston Villa hostí Hull poprvé od druholigového duelu z 1. ledna 1988, který „Villans“ vyhráli hladce 5:0. Podzimní zápas doma Hull prohrál 0:1 po vlastním gólu Zayatteho z 88. minuty.

Se zraněním se potýká domácí obránce Luke Young, po obnoveném zranění kolena a svalových potížích by mohl nastoupit záložník Re-Coker. Hosté nemohou počítat s distancovaným útočníkem Folanem, jehož by mohl po zranění zad nahradit Cousin.

Na vítězství Aston Villy si můžete vsadit v kursu 1,52, na výhru Hullu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 6. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,5.

Reklama