Hlavní obsah

Vyhraje Vancouver v Chicagu i podruhé?

Odčinit domácí porážku se rychle podařilo hokejistům Vancouveru. Ti vyhráli třetí duel v Chicagu 3:1 a v sérii vedou 2:1. Pokud Jestřábi doma zaváhají i podruhé, budou muset uspět v pátém duelu na západě Kanady. Jinak série celku z větrného města skončí.

Článek

V posledním utkání Vancouver o svém vítězství rozhodl ve druhé třetině. Soupeři po gólu Raymonda z 16. minuty odskočil na rozdíl tří gólů (22. Bernier, 29. Henrik Sedin), zaskočení domácí jen korigovali Campbellem.

Kosatkám se podařilo odstranit problém, který jej trápil. Inkasovaly v závěrech zápasů. Navíc se jim podařilo eliminovat produktivní útočníky Chicaga. Do čtvrtého utkání by navíc měl naskočit obránce Sami Salo, který měl zranění ve spodní části těla.

Chicago trápí špatné starty, už v prvním utkání prohrávalo 0:3, ale dokázalo vyrovnat. Porážce 3:5 ale nezabránilo. Druhý duel Jestřábům vyšel, přes nepříznivý start 0:2 zvítězili i díky gólu v oslabení 6:3. „V sérii jsme dokázal dvakrát smazat náskok soupeře. Nemůžete ale počítat s tím, že se vám to povede pokaždé,“ uvědomuje si mladá hvězda Chicaga Patrick Kane.

Vancouver očekává drtivý nástup soupeře v úvodu čtvrtečního duelu. Spolehnout se může na výkony hvězdného gólmana Luonga, který kanonýry soupeře místy přiváděl k šílenství.

Na vítězství Chicaga si můžete vsadit v kursu 2,1, na výhru Vancouveru vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,75. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,7.

Reklama