Hlavní obsah

Završí Boston v rozhodujícím zápase obrat?

Dramatický je finiš druhého kola play-off NHL. Tři ze čtyř sérií musí rozhodnout až sedmý zápas. Již uspěl Pittsburgh, který vyhrál ve Washingtonu 6:2. Ve čtvrtek v noci skončí dvě zbývající série, v nichž je stav nerozhodný 3:3. Obhájce Stanley Cupu Detroit hostí Anaheim a Boston přivítá Carolinu.

Článek

Boston skončil v dlouhodobé části druhý a po vyřazení San Jose je nejvýše nasazeným zbývajícím celkem. Medvědi vyhráli první zápas, poté ale třikrát v řadě Carolině podlehli. V kritické situaci dokázali zmobilizovat síly a sérii vyrovnali.

Domácí čekají na triumf v play-off dlouhých 37 let, Carolina se radovala v roce 2006. V dresu Bostonu letos září český mladíček David Krejčí, daří se i dalším nadějným hokejistům. V brance předvádí spolehlivé výkony veterán Tim Thomas.

Pro Hurikány hovoří zkušenosti z prvního kola, kdy překvapili domácí New Jersey a dvěma góly v závěru favorizované Ďábly vyřadili. Boston oproti tomu smáznul nenáviděný Montreal 4:0 na zápasy. Bruins nikdy nedokázali nepříznivý stav 1:3 v sérii zvrátit.

Domácí mají na listině zraněných německého veterána Sturma a univerzála Hunwicka. Do hry by mohli naskočit Marc Savard a Andy Ference.

Na vítězství Bostonu si můžete vsadit v kursu 1,78, na výhru Caroliny vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,48. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,8.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články