Hlavní obsah

Oslaví Klokani v Jihlavě návrat do první ligy?

Jediný bod chybí fotbalistům Bohemians 1905 k návratu do nejvyšší české ligy. Pokud Klokani neprohrají v pátečním šlágru 27. kola druhé ligy v Jihlavě, mohou slavit. Domácí Vysočina ovšem stále bojuje o druhé místo, aktuálně třetí tým tabulky ztrácí na druhou Čáslav tři body.

Článek

Postupem populárního vršovického klubu by se v příštím roce v Gambrinus lize mohly utkat dvě Bohemky. Ty mají značně napjaté vztahy a vzájemný duel by byl mimořádně zajímavý.

Klokani se mohou spolehnout na podporu fanoušků, kterou by jim mohla závidět většina prvoligových klubů. I v pátek by v Jihlavě měla Bohemku, která loni sestoupila, podporovat tisícovka fanoušků.

Rada pro sázkaře:
Jihlavě se na silné soupeře příliš nedaří, Klokani na Vysočině uhrají potřebný bod.

Jihlava v minulém kole vedla v Čáslavi po gólu Štohanzla, v posledních dvaceti minutách domácí skóre otočili dvěma trefami Ondráška. Bohemka porazila překvapivého finalistu Poháru ČMFS Slovácko 1:0, prosadil se Škoda.

Jihlava podzimní vzájemný zápas v Praze prohrála 0:2 (oba góly vstřelil mladíček Morávek) a pokud dnes nevyhraje, nebude již moci soupeře předstihnout. Na podzim v Ďolíčku přihlíželo zápasu 7258 diváků, slavících výročí 25 let od titulu Bohemky.

Na výhru Jihlavy můžete vsadit v kursu 2,2. Na vítězství Bohemians 1905 vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,1. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3.

Reklama