Hlavní obsah

Liverpool hraje v Bromwichi už jen o udržení druhé příčky

Již jen soubojem o druhé místo jsou pro fotbalisty Liverpoolu poslední dva duely Premier League. Tu po sobotní remíze s Arsenalem vyhrál Manchester United a svěřenci trenéra Beníteze budou na hřišti West Bromwich Albion usilovat o udržení druhé příčky. Na té by mohla Liverpool ještě předstihnout Chelsea.

Článek

Dlouho věřili v titul a vyvíjeli na obhájce z Manchesteru tlak, smazat náskok soupeře ale fotbalisté Liverpoolu nedokázali. Chvílemi se sice vyhoupli na první příčku, Manchester ale v odložených zápasech nezaváhal a mistrovský titul si pohlídal. Liverpoolu nepomohl ani skvělý závěr soutěže, v němž vyhrál osm z posledních devíti zápasů. Naposledy prohrál na konci února v Middlesbrough.

Domácí jsou sice poslední, ale stále bojují o udržení. Naposledy porazili Wigan a na sedmnáctý Hull ztrácejí dvě kola před koncem čtyři body. Počítat již mohou s uzdraveným gólmanem Carsonem a Dorransem, zraněným stehenní sval nepustí do hry Meiteho.

Stejné potíže měl hostující kanonýr Torres, ale ten by měl nastoupit. Po faulu Bartona z Newcastlu se po zranění kotníku vrací Xabi Alfonso, v pořádku už je i Mascherano.

Liverpool na WBA umí zahrát. Vyhrál všech sedm zápasů v Premier League při skóre 22:0. ‚Baggies‘ naposledy slavného soupeře porazili v únoru 1981. Podzimní zápas vyhrál Liverpool 3:0, dvakrát se trefil Robbie Keane a jednou Arbeloa.

V posledním kole Liverpool hostí silný Tottenham, Chelsea zajíždí na hřiště šestnáctého Sunderlandu.

Na vítězství Bromwich si můžete vsadit v kursu 5,9, na výhru Liverpoolu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 1,42. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 4,2.

Reklama