Hlavní obsah

Mistrovský Inter Milán hostí Jarolímovu Sienu

Již s jistotou mistrovského titulu přivítají v neděli večer milánský Inter fotbalisty Sieny s českým záložníkem Lukášem Jarolímem. Po sobotní prohře městského rivala AC v Udine již nemohou být svěřenci trenér Mourinha v lize předstiženi a mohou slavit obhajobu.

Článek

Inter vyhrál italskou nejvyšší soutěž posedmnácté, vedle triumfů v posledních třech letech mu bylo administrativně přisouzeno vítězství i ze sezóny 2005/06. Tehdy Serií A cloumal korupční skandál, který sestupem do druhé ligy odnesl Juventus Turín. Ten je se 27 tituly stále národním rekordmanem.

Inter mohl oslavit titul již před týdnem, v Chievu ale jen remizoval 2:2. Pomohla mu ale nedělní remíza pronásledovatele AC Milán se třetím Juventusem.

Siena je v tabulce čtrnáctá, naposledy doma porazila 1:0 Palermo.

Podzimní zápas doma Siena prohrála 1:2. Dva góly vstřelil obránce Interu Maicon, za domácí na průběžných 1:1 upravoval krátce před přestávkou Cahrdžá.

Na vítězství Interu si můžete vsadit v kursu 1,35, na výhru Sieny vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 9. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,8.

Reklama