Hlavní obsah

Uhájí Hull proti mistrovi prvoligovou příslušnost?

V těžké pozici jsou před posledním kolem anglické Premier League fotbalisté Hullu. Nováček v úvodu soutěže překvapil skvělými výkony i výsledky, nyní se ale musí strachovat o udržení. V nedělním posledním kole hostí již jistého šampióna Manchester United a k jistotě záchrany potřebuje uspět.

Článek

Mistrovský celek čeká ve středu finále Ligy mistrů proti FC Barcelona a trenér Alex Ferguson bude nejspíše některé své hvězdy šetřit. „Nezáleží, s jakým týmem nastoupíme. Hráči budou Manchester United reprezentovat normálním způsobem,“ říká Ferguson.

Nastoupit by neměli Ronaldo, Rooney a Carrick. Místo nich by měli naskočit mladíčci Macheda, Welbeck a Gibson. Zdravotní potíže má Rio Ferdinand, naopak drobné komplikace s bolavou nohou překonal Brown.

Domácí nemohou počítat jen s dlouhodobě zraněnými Bullardem, Ashbeem a Gardnerem, zbytek kádru má kouč Phil Brown k dispozici. Hull na výhru čeká devět zápasů.

Podzimní zápas skončil vítězstvím Manchesteru 4:3, nováček ale třemi góly na Old Trafford příjemně překvapil.

Na vítězství Hullu si můžete vsadit v kursu 2,6. Na výhru Manchesteru vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,3. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,3.

Reklama