Hlavní obsah

Prohraje Denver doma i podruhé s favorizovanými Lakers?

Nadějný stav 1:1 na zápasy si z Los Angeles přivezli basketbalisté Denveru. Hráči Nuggets dokázali jednou na západním pobřeží vyhrát, první domácí duel ale nezvládli. Favorizovaní Lakers zvítězili o šest bodů a pokud uspějí i podruhé, budou moci ve středu oslavit postup do finále NBA. Denver musí lépe hlídat Kobeho Bryanta, který jim v sérii už nastřílel 113 bodů.

Článek

První zápas série vyhráli domácí Lakers 105:103, zářil Kobe Bryant. Domácí hvězda nastřílela 40 bodů, včetně šesti proměněných trestných hodů v posledních deseti sekundách. Pozadu nezůstala ani opora Denveru Carmelo Anthony, jež si připsala 39 bodů.

Druhý duel pro sebe získal Denver 106:103, pevné nervy udržel v závěru hostující Billups. Ten v posledních 104 sekundách proměnil osm z deseti trestných hodů.

Lakers získali zpět výhodu domácí palubovky hned v následujícím zápase. Denver prohrál 97:103 a opět rozhodl Bryant. V dramatickém finiši proměnil v posledních 22 sekundách šest z osmi trestných hodů.

Bryant ve vyřazovacích bojích v průměru nastřílí 29,5 bodu, lepší je jen fenomenální LeBron James z Clevelandu (34,7). Anthony je ve statistikách střelců pátý s 28 body.

Na vítězství Denveru si můžete vsadit v kursu 1,68, na výhru LA Lakers vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,29. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 12.

Reklama