Hlavní obsah

Trnavu mohou proti Ružomberoku povzbudit fanoušci

Nakonec i s diváckou podporou ve 32. kole Corgoň ligy mohou počítat fotbalisté Trnavy. Třetí celek tabulky měl původně po rozhodnutí disciplinární komise SFZ hrát před prázdnými tribunami, trest byl změněn na podmínečný. Proti Ružomberoku, který vede bývalý kouč Sparty Michal Bílek, tak proběhne poslední domácí zápas Trnavy v klasických podmínkách.

Fanoušci Spartaku Trnava

Článek

Trnava je v tabulce třetí a na druhou Žilinu ztrácí šest bodů. Naposledy prohrála v Košicích s MFK 1:2. Jediný gól Trnavy vstřelil už v první minutě z penalty Doležaj. Východoslovenský celek skóre otočil díky gólům Bašisty (74.) a Kuzmy (88.).

Ružomberok o víkendu remizoval 1:1 s Nitrou. Hosté vedli po gólu Simunoviče (12.), v závěru vyrovnal Lačný (85.).

Podzimní vzájemný zápas vyhrál Ružomberok 1:0, gól vstřelil ve 45. minutě Lačný. Byla to první výhra Ružomberoku v jarní části soutěže.

V posledním kole hraje Trnava v Banské Bystrici, Ružomberok přivítá Slovan Bratislava, který si už s předstihem zajistil titul.

Na vítězství Trnavy si můžete vsadit v kursu 1,6, na výhru Ružomberoku vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 5. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,5.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články