Hlavní obsah

Odčiní Francouzi domácí porážku s Nigérií?

Udobřit si fanoušky chtějí francouzští fotbalisté v pátečním přípravném duelu proti Turecku. Svěřenci trenéra Domenecha v úterý nečekaně prohráli s Nigérií 0:1, přestože nastoupili až na zraněného kanonýra Henryho kompletní. Turci porazili Ázerbájdžán.

Článek

Francouzi se v poslední době střelecky trápí. V posledních čtyřech utkáních dokázala vstřelit jen dva góly a africkému celku naposledy nedokázala vstřelit ani branku.

Nyní by si chtěli Francouzi, mistři světa z roku 1998, vylepšit u fanoušků dojem. V sedmé skupině kvalifikace mistrovství světa 2010 jsou o dva body druzí za Srbskem. Třetí Litvu dokázali Domenechovi svěřenci v dubnu dvakrát porazit.

Francouzi jsou v žebříčku FIFA na desáté příčce, Turci jsou dvě místa za ní. Turci jsou v páté kvalifikační skupině třetí, když na vedoucí suverénní Španěly ztrácejí deset bodů. Čtyři body mají náskok překvapivě druzí fotbalisté Bosny a Hercegoviny s kanonýrem Džekem.

Naposledy loňský semifinalista mistrovství Evropy v přípravě porazil 2:0 Ázerbájdžán. V úterý vstřelili góly Halil Altintop a Üzülmez.

Na vítězství Francie si můžete vsadit v kursu 1,7, na výhru Turecka vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 4,4. pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,4.

Reklama