Hlavní obsah

Šlágrem týdne Wimbledon, vrcholí Pohár FIFA

Dva mimořádně zajímavé podniky přináší aktuální týden. V pondělí startuje v Londýně tenisový Wimbledon, v Jihoafrické republice vyvrcholí fotbalový Pohár FIFA. Zároveň stále probíhá mistrovství Evropy do 21 let. K dispozici je také velké množství sázkových příležitostí z motoristických sportů.

Článek

Hraje se také fotbalové mistrovství Evropy do 21 let, na zápasy ve Švédsku můžete vsázet v pondělí. Prvními zápasy startuje třetí grandslam tenisové sezóny v Londýně.

V úterý pokračují fotbalové jednadvacítky i Wimbledon, přípravné utkání proti akademické reprezentaci sehrají fotbalisté Mladé Boleslavi. Sázet můžete i na zámořskou baseballovou Major League Baseball.

Ve středu a ve čtvrtek se hraje semifinále fotbalového Poháru FIFA, mezi nejlepší čtyři celky turnaje postoupili Španělé, Brazilci, Američané a domácí Jihoafričané. Pokračuje stále tenisový Wimbledon.

V pátek je na programu semifinále na fotbalovém ME jednadvacítek, v norském Stavangeru nastoupí nejlepší světoví plážoví volejbalisté. V Assenu se jede kvalifikace na víkendovou Velkou cenu Nizozemska silničních motocyklů.

O víkendu startují přípravy fotbalových klubů na novou sezónu, v sobotu by měl být zvolen nový předseda Českomoravského fotbalového svazu. V neděli se rozhodne o vítězi Poháru FIFA.

Reklama