Hlavní obsah

Tiger Woods zahájí domácí turnaj s vítězem US Open

V Bethesdě probíhá prestižní tradiční turnaj AT&T National, který hostí světová jednička Tiger Woods. Američan na turnaji, který proběhne v Marylandu, v prvním kole půjde ve flightu s Lucasem Gloverem. Představí se i další špičkoví golfisté - Paul Casey nebo Vijay Singh. Titul obhajuje Anthony Kim.

Článek

Akce byla slavnostně zahájena už ve středu za přítomnosti mnoha známých osobností. Nechyběli rozehrávači ligy amerického fotbalu NFL Jason Campbell a Tony Romo, kouče hokejového Washingtonu Capitals Bruce Boudreau nebo místní politické honorace. Americkou hymnu zazpívala herečka Jessica Simpson.

Woods se před rokem na turnaji nepředstavil, byl totiž po operaci kolena a musel rehabilitovat. Podnik hostí od roku 2007, předloni skončil šestý.

Světovou jedničku může potěšit i ve Sports Illustrated zveřejněný žebříček padesáti nejlépe vydělávajících sportovců. Woods je s téměř sto milióny dolarů na první příčce. Druhý golfový kolega Mickelson vydělal necelých 53 miliónů.

Devětadvacetiletý Lucas Glover vyhrál nedávné US Open, za deště zvládl nejlépe závěrečné kolo a zvítězil o dvě rány před Philem Mickelsonem, Ricky Barnesem a Davidem Duvalem. Woods skončil na děleném šestém místě.

Na lepší výsledek Woodse si můžete vsadit v kursu 1,45, na úspěšnějšího Glovera vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,29. Pokud očekáváte, že oba golfisté zahrají stejný počet ran, je k dispozici kurs 8,5.

Reklama