Hlavní obsah

Fotbalová Evropská liga pokračuje odvetami prvního předkola

Nová sezóna evropských fotbalových soutěží se pomalu rozjíždí a elitní evropské celky bojují o postup v pohárech. Ve čtvrtek jsou na programu odvety prvního předkola Evropské ligy, Trnava se představí v ázerbájdžánském Baku. Tamní Inter musí dohánět jednogólové manko z prvního zápasu na Slovensku.

Fanoušci Spartaku Trnava - ilustrační foto

Článek

Před týdnem Trnava doma zvítězila 2:1. Taktický zápas se odehrával většinou ve středu pole, domácí poslal do vedení ve 20. minutě třiatřicetiletý útočník Kožuch. Stejný fotbalista o několik minut později přesnou hlavičkou zužitkoval centr Ďuriše. Naději do odvety pro Baku vykřesal deset minut před koncem Guti. Argentinec si zpracoval míč na prsou a efektními nůžkami snížil. Baku tak stačí v domácí odvetě k postupu zvítězit 1:0.

Třetí tým uplynulé sezóny slovenské ligy v neděli sehrál přípravné utkání v Jaslovských Bohunicích, kde zvítězil po gólech Neta a Procházky 2:0.

Inter Baku skončil v ázerbájdžánské lize o bod druhý za městským rivalem FC, v kádru má i českého záložníka Bronislava Červenku. Nejlepším střelcem soutěže byl uruguayský útočník Quqliemon, který soupeřům nasázel 17 gólů. Vedení domácích se snaží na pohárovou odvetu nalákat fanoušky volným vstupem.

Na vítězství Baku si můžete vsadit v kursu 1,9, na výhru Trnavy vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,45. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,4.

Reklama