Hlavní obsah

Liga mistrů začíná, Borisov se představí ve Skopje

V úterý naplno propuknou boje o účast v lukrativní Lize mistrů. Fotbalisté BATE Borisov před rokem šokovali postupem do hlavní části soutěže a historický úspěch by rádi zopakovali i letos. V prvním předkolem změří síly s makedonským mistrem Makedonia Skopje.

Článek

Před rokem Borisov vyřadil Valur Reykjavík, RSC Anderlecht a Levski Sofia. A mohl se tak radovat z postupu mezi evropskou elitu. V základní skupině Ligy mistrů si na Bělorusy dvakrát nepřišel slavný Juventus Turín. V Bělorusku remizoval 2:2 a doma se musel spokojit s bezgólovou remízou. Real Madrid v Borisově vyhrál 1:0 díky gólu Raula.

V lize BATE válí, prohrálo jedinkrát při skóre 31:5. V tabulce má po třinácti kolech jedenáctibodový náskok před druhým Naftanem Novoplock.

Letos běloruského šampióna čeká souboj s makedonským Skopje, které se v nejprestižnější evropské soutěži představí poprvé.

Na vítězství Skopje si můžete vsadit v kursu 3,2, na výhru Borisova vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,1. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,1.

Reklama