Hlavní obsah

Bayern v přípravě na sezónu čeká Hamburk

Získat opět titul, takový je tradiční plán fotbalistů Bayernu Mnichov před novou sezónou. Bavorský velkoklub se letos musel sklonit před Wolfsburgem a v nadcházejícím ročníku se hodlá opět vrátit na trůn. V přípravě se Bayern v rámci Poháru T-Home v Gelsenkirchenu utká s Hamburkem.

Článek

Bayern v minulé sezóně bundesligy skončil druhý, na Wolfsburg ztratil dva body. Hamburk dlouho bojoval o titul, nakonec obsadil pátou příčku.

Slavnější mnichovský celek trápí neustálé spekulace ohledně odchodu hvězdného Francouze Ribéryho, jehož neustále lanaří Real Madrid. Vedení Bayernu řeklo Španělům jasné ne, Real ale vytáhl málo užívanou fintu, podle níž může fotbalista opustit tým rok před koncem smlouvy za smírčí odstupné. Ribéry je ale nyní zraněný a do sobotního zápasu stejně jako stoper Van Buyten nezasáhne.

Hamburk do nové sezóny povede trenér Bruno Labbadia. Bývalý skvělý útočník bude postrádat obránce Marcella Jansena, který si v přípravě proti Unterhachingu (3:1) poranil kotník. Na pátečník tréninku si zranil koleno brankář Frank Rost a také bude chybět.

Ve druhém semifinále se utká domácí Schalke se Stuttgartem. Vítěze čeká nedělní finále, poražené souboj o třetí místo.

Na vítězství Bayernu si můžete vsadit v kursu 1,9, na výhru Hamburku vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,7. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,2.

Reklama