Hlavní obsah

O titul v Palermu se utkají domácí deblové partnerky

Dvě domácí tenistky se probojovaly do finále turnaje v italském Palermu. Sedmadvacetiletá Flavia Pennettaová změří síly se svojí deblovou partnerkou Sarou Erraniovou. Obě tenistky v červnu společně triumfovaly na turnaji v Hertogenboschi.

Článek

Pennettaová letos postoupila do 3. kola Australian Open, v Indian Wells pak do 4. kola. V dubnu se pak probojovala do semifinále ve Stuttgartu. V Hertogenboschi došla rodačka z Brindisi do čtvrtfinále, navíc tam vyhrála se svojí nedělní soupeřkou Erraniovou čtyřhru. Ve Wimbledonu vypadla ve třetím kole s Francouzkou Mauresmovou.

Dvaadvacetiletá Erraniová odstartovala sezónu semifinálovou účastí v Brisbane, na Australian Open postoupila do 3. kola. V únoru se musela pro zranění ramene odhlásit z turnajů v Acapulcu a Monterrey. V Marbelle postoupila do čtvrtfinále. Na Roland Garros skončila v prvním kole, ve Wimbledonu o kolo později.

Obě tenistky se utkaly dvakrát, každá zvítězila jednou. V roce 2007 v Acapulcu vyhrála Pennettaová 6:2 a 6:4, o rok později v Palermu zvítězila Erraniová 7:5 a 6:3.

Na vítězství Pennettaové si můžete vsadit v kursu 1,52, na výhru Erraniové vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,21.

Reklama