Hlavní obsah

Pospěch se Sionkem se mohou chystat na další předkolo LM

Jen formalitou bude odveta druhého předkola Ligy mistrů mezi fotbalisty FK Mogren a FC Kodaň. Dánský tým doma vyhrál 6:0 a do Černé Hory může cestovat bez obav. Na další fázi prestižní soutěže se tak můžou chystat i čeští fotbalisté Libor Sionko a Zdeněk Pospěch.

Článek

První zápas byl jasně v režii domácích. Kodaň poslal do vedení už v 8. minutě Krisensen, za dalších osm minut zvýšil Jörgensen. Když ve 24. minutě přidal třetí gól Almeida, bylo o postupujícím víceméně rozhodnuto. Po přestávce se navíc dvakrát trefil Ndoye a v závěru pečetil na 6:0 Nordstrand.

Kodaň má v kádru dva české reprezentanty, Zdeněk Pospěch odehrál celé úvodní utkání druhého předkola Ligy mistrů. Libor Sionko nebyl ani na lavičce.

Mogren si v prvním předkole hladce poradil s maltským celkem Hibernians, který porazil 2:0 a v domácí odvetě dokonce 4:0. V posledním ročníku černohorské ligy Mogren skončil první se čtyřbodovým náskokem před Budućností Podgorica.

Na vítězství Mogrenu si můžete vsadit v kursu 4,2, na výhru Kodaně vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 1,63. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,8.

Reklama