Hlavní obsah

Plzeň v souboji aspirantů o pohárovou Evropu hostí Teplice

Duelem dvou ambiciózních celků je sobotní utkání 2. kola Gambrinus ligy mezi Plzní a Teplicemi. Západočeši odstartovali ročník výhrou na půdě Slovácka, Teplice získaly bod proti Spartě. Fanoušci ve Štruncových sadech mohou doufat v odvetu, Plzeň v posledních čtyřech vzájemných utkáních nedokázala Teplice porazit.

Foto: Petr Eret, ČTK

Fotbalista Plzně Pavel Horváth (uprostřed) spolu s dvojicí hostesek představuje nové dresy týmu.

Článek

Plzeň sice v Uherském Hradišti prohrával po gólu ex-žižkovského Švancary, pak ale otočili skóre Střihavka, Petržela a Rýdel. Po přestávce už jen korigoval na konečných 2:3 opět Švancara.

Teplice měly na úvod ročníku těžkého soupeře – vicemistra Spartu Praha. Zápas skončil bezbrankovou remízou, Severočechy může těšit následná výhra Sparty nad silným Panathinaikosem Atény v úvodním zápase třetího předkola Ligy mistrů.

Západočechům se na Teplice příliš nedaří, z posledních čtyř zápasů třikrát prohráli a jednou remizovali. Z 18 vzájemných duelů vyhrála Plzeň čtyřikrát, Teplice devětkrát při aktivním skóre 29:19.

Na vítězství Plzně si můžete vsadit v kursu 2,05, na výhru Teplic vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,45. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3.

Reklama