Hlavní obsah

Bundesligový navrátilec Freiburg hostí Hamburg

Po čtyřech letech se do nejvyšší německé soutěže vrací Freiburg a na úvod bundesligy má silného soupeře. Hamburg v minulém ročníku skončil pátý a letos už úspěšně bojuje v Evropské lize. Nedělní utkání je navíc soubojem trenérských debutantů. Poprvé v nejvyšší soutěži se představí domácí Robin Dutt, na lavičce celku z hansovního města si ostrou premiéru odbude Bruno Labbadia.

Článek

Hamburg, kam nedávno zamířil obránce David Rozhenal a přidal se k dalšímu českému reprezentantovi Davidu Jarolímovi, už odehrál tři soutěžní zápasy. Sice první duel třetího předkola Evropské ligy na půdě dánského Randers vyhrál jasně 4:0, domácí odvetu pak ale nezvládl a prohrál 0:1. Přesto postoupil.

Zdravotní problémy má hostující útočník Guerrero, jehož nepustí do zápasu zranění kolena. Místo něj by měl naskočit Švéd Berg. Domácí jsou optimisty. „V našem nabitém úvodním programu hodláme odstartovat vítězně,“ tvrdí Dutt.

Na vítězství Freiburgu si můžete vsadit v kursu 3,32, na výhru Hamburgu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,1. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3.

Reklama