Hlavní obsah

Slavia se pokusí zahnat zklamání z LM proti střížkovské Bohemce

Odčinit propadák v podobě vyřazení moldavským Tiraspolem ve třetím předkole Ligy mistrů chtějí v nedělním utkání 3. kola Gambrinus ligy fotbalisté Slavie. Mistr stále čeká na ligové vítězství a připsat si jej hodlá proti Bohemians Praha. Střížkovská Bohemka odstartovala sezónu neúspěšně, dvakrát prohrála a stále čeká na vstřelený gól.

Foto: Petr Horník, Právo

Zklamaní fotbalisté Slavie děkují fanouškům po remíze se Šeriffem Tiraspol, která znamenala vyřazení ze 3. předkola Ligy mistrů.

Článek

Málokdo čekal, že Slavia nepromění slibnou remízu 0:0 z Tiraspolu v postup. Sešívaní dokonce vedli po gólu Hlouška, ale v nastavení po chybě v defenzívě inkasovali a sen o miliónech z Ligy mistrů se jim rozplynul.

Nyní se před duelem Evropské ligy proti Crvené Zvezdě Bělehrad mohou soustředit na domácí soutěž, v níž potřebují zabrat. Obhájce titulu je na nedůstojné 12. příčce. Trenér Karel Jarolím, který výbuch v LM ustál, možná nebude moci počítat s Hlouškem, který má pochroumaný kotník. Na marodce jsou stále Šmicer, Kaufman a Pekhart.

Střížkovští Klokani v týdnu získali z Teplic na hostování dvacetiletého obránce Heidenreicha. Nyní chtějí konečně vstřelit gól a případně si z Edenu odvézt bod. „Chceme být především aktivnější než v předchozích zápasech. Co se sestavy týče, nevylučuji změny,“ říká na klubových stránkách trenér Robert Žák.

V minulé sezóně ale Slavia doma svého soupeře rozstřílela 5:0 (25. a 67. Belaid, 44. Necid, 52. Toleski, 82. M. Jarolím), v jarní odvetě skončil zápas bez branek.

Na vítězství Slavie si můžete vsadit v kursu 1,3, na výhru Bohemians Praha vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 8. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 4,6.

Reklama