Hlavní obsah

Manchester United hraje s Chelsea o Community Shield

Soubojem šampióna Premier League s vítězem poháru tradičně startuje v Anglii fotbalová sezóna. Už třetí rok v řadě hrají o Community Shield fotbalisté Manchesteru United, kteří v neděli změří ve Wembley síly s Chelsea.

Článek

Manchester poslední dva ročníky soutěže vyhrál a rád by k mistrovskému hattricku přidal i ten z Community Shield. Před rokem se Rudí Ďáblové radovali, když zvládli penaltový rozstřel lépe než Portsmouth. Chelsea vyhrála Carling Cup, ve finále zdolala Everton.

Oba celky mají opory na marodce, vítěz Premier League Manchester United stopera Vidiče (lýtko), dalšího beka Browna (stehenní sval) a Garyho Nevilla (tříslo). Zlomený prst má brankářská jednička van der Sar, která může kouči Fergusonovi chybět ještě osm týdnů.

Nový kouč Chelsea Ancellotti nemůže počítat s Rusem Žirkovem a Joe Colem. Oba mají potíže s kolenem. Naopak hrát už by mohl německý záložník Ballack.

Na vítězství Manchesteru si můžete vsadit v kursu 2,75, na výhru Chelsea vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,5. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 2,9.

Reklama