Hlavní obsah

Kladno hraje v dohrávce s Mladou Boleslaví

Soubojem Kladna s Mladou Boleslaví skončí třetí kolo Gambrinus ligy. Domácí potřebují zabrat, aby už od úvodních kol neměli obavy o záchranu. Oproti tomu hosté mohou být zatím spokojení, ze dvou zápasů získali čtyři body.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Luboš Pecka z Mladé Boleslavi vstřelil v minulém kole Liberci dva góly.

Článek

Kladno odstartovalo nový ročník slibnou remízou 1:1 v Liberci, pak ale prohrálo 0:2 s Příbramí. Domácí kouč Hřídel může počítat s obráncem Bartošem, kterému skončil disciplinární trest za žluté karty. Zranění jsou Broschinský a Mašanský.

Hosté na úvod ligy smolně ztratili body na Slavii, která zachraňovala remízu jedenáct minut před koncem. V minulém kole svěřenci trenéra Uhrina mladšího rozstříleli silný Liberec 4:1, dvakrát se trefil Pecka. Nastoupit nemůže zraněný Miller.

Mladou Boleslav může těšit historická bilance vzájemných zápasů. V šesti zápasech po návratu Kladna do ligy ztratila jen bod a skóre má vysoce aktivní 8:2.

Na vítězství Kladna si můžete vsadit v kursu 3,21, na výhru Mladé Boleslavi vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,2. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 2,9.

Reklama