Hlavní obsah

Liberec potřebuje v Tipsport Cupu zabrat, hostí zatím suverénní Ústí

Start Tipsport Cupu hokejistům Liberce nevyšel, prohráli v Karlových Varech 2:4. Ve svém druhém vystoupení Severočeši přivítají prvoligové Ústí nad Labem, které po dvou zápasech překvapivě vede s šesti body tabulku skupiny B.

Foto: Jan Sokol, ČTK

Václav Skuhravý (vpravo) a Petr Kumstát (uprostřed) z Karlových Varů v souboji s Jiřím Moravcem z Liberce

Článek

Liberec byl u slavnostního otevření nové karlovarské arény, během kterého se domácí radovali z vítězství 4:2. Tygři dvakrát vyrovnali, na gól Němce z 52. minuty už odpověď neměli a v závěru pečetil do prázdné branky svým druhým gólem v zápase kapitán Skuhravý.

Ústí na úvod letního poháru vyhrálo 5:4 v Mladé Boleslavi. Rozhodla třígólová druhá polovina druhé třetiny, vítěznou trefu si ve 47. minutě připsal Kloz.

Ve svém druhém zápase ústí překvapilo drtivým závěrem proti mistrovským Karlovým Varům. Ty ještě v 51. minutě vedly 2:1, pak ale góly Šagáta a Gýny otočili domácí skóre, které v poslední minutě střelou do prázdné branky pečetil Alinč.

Na vítězství Liberce si můžete vsadit v kursu 1,51, na výhru Ústí nad Labem vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 4,2. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,4.

Reklama