Hlavní obsah

Slováci se na české fotbalisty chystají na Islandu

Nejen čeští fotbalisté pilně ladí formu na klíčový zářijový duel kvalifikace MS 2010 na Slovensku. I jejich soupeř se chystá, ve středeční přípravě se svěřenci trenéra Weisse představí na Islandu.

Foto: ČTK/AP

Radost fotbalistů Slovenska po gólu do sítě San Marina

Článek

Slováci mají problémy se složením defenzívy. Zraněný je stoper Liverpoolu Škrtel, který by neměl být k dispozici ani na podzim. Další střední obránce Ďurica onemocněl. Premiéru v reprezentaci by si tak měl odbýt bek Haagu Horváth, který před lety působil na Slovácku. S ním by měl ve stoperské dvojici nastoupit bývalý fotbalista Jablonce a Sparty Petráš.

Pozornost bude upřena na devatenáctiletého syna trenéra Vladimíra Weisse mladšího. Ten se z rezervního týmu Manchesteru City probojoval do áčka a uspět chce i v národním celku.

Češi budou mít v ochozech zvěda, ve středu odpoledne totiž v Reykjavíku hraje evropskou kvalifikaci jednadvacítka. Její kouč Dovalil pak předá poznatky Ivanu Haškovi.

Na vítězství Islandu si můžete vsadit v kursu 2,8, na výhru Slovenska vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,5. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 2,85.

Reklama