Hlavní obsah

Produktivní Slovácko může ukončit brněnskou neprůstřelnost

Zatím příjemným překvapením jsou pro fotbalové fanoušky výkony Slovácka. Nováček Gambrinus ligy dvakrát těsně prohrál, naposledy ovšem porazil olomouckou Sigmu. V páteční předehrávce třetího kola ale svěřence trenéra Mazury čeká tvrdý oříšek, představí se na hřišti dosud neporaženého Brna.

Článek

Brňané ve třech zápasech dokonce ještě neinkasovali, k dvěma výhrám jim stačilo vstřelit tři góly. Na čele tabulky je kvarteto týmů se sedmi body. Zápas se předehrává kvůli víkendové Velké ceně silničních motocyklů, které tradičně hostí brněnský okruh.

Trenér domácích Beránek může být spokojený s defenzivní činností svých svěřenců, obranu teď prověří zatím druhý nejproduktivnější celek. Jen vedoucí Mladá Boleslav vstřelila více gólů (8) než Slovácko (6).

Mazura navíc může nasadit čerstvou posilu – téměř dvoumetrového útočníka Smetanu. Brno nemůže nasadit Večeřu a Trousila, Slovácko je kompletní.

Na vítězství Brna si můžete vsadit v kursu 1,6, na výhru Slovácka vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 5. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,5.

Reklama