Hlavní obsah

Manchester United hodlá ve Wiganu odčinit propadák v Burnley

Nečekaným výbuchem skončil středeční duel druhého kola Premier League mezi Burnley a Manchesterem United. Vítěz posledních tří ročníků nedokázal Burnley vstřelit gól, nováček doma favorita porazil 1:0. Nyní se svěřenci trenéra Fergusona chtějí příznivcům omluvit vítězstvím ve Wiganu, s nímž vyhráli všechny ligové zápasy.

Článek

Wigan v prvním kole překvapivě zvítězil 2:0 na hřišti Aston Villy, v úterý ale prohrál s nováčkem z Wolverhamptonu.

Manchester měl v Burnley převahu, nedokázal ji ale proměnit ve vstřelení gólu. Skvělý brankář Brian Jensen chytil i penaltu záložníkovi Carrickovi. První zápas sezóny Ruďí ďáblové zvládli, doma porazili Sunderland.

Domácí nemohou nasadit Kapa, jehož trápí koleno. Nastoupit by už mohl N’Zogbia. Hostům se na měsíc zranil stoper Ferdinand, naopak se do sestavy vrací Vidič. Dlouhodobě jsou mimo Rafael, Hargreaves a Van der Sar.

Wigan prohrál s Manchesterem Unitedem všech devět vzájemných ligových a pohárových zápasů. Loni vyhrál Manchester ve Wiganu 2:1, na gól Rodallegy odpověděli Tevéz a Carrick

Na vítězství Wiganu si můžete vsadit v kursu 6, na výhru Manchesteru United vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 1,5. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,6.

Reklama