Hlavní obsah

Brno bude hájit neprůstřelnost v Ostravě

Jako jediní v Gambrinus lize neinkasovali fotbalisté Brna v úvodních čtyřech kolech ani gól. Svoji neprůstřelnost bud v pondělní dohrávce 5. kola brankář Tomáš Bureš hájit v Ostravě. Baník může v případě vítězství svého soupeře bodově dostihnout.

Článek

Ostrava doma vyhrála oba zápasy. Nejprve porazila Příbram 2:1, poté Plzeň díky gólu Zehera v závěru 1:0. Mezitím Baník hrál bez branek v Olomouci, naposledy svěřenci trenéra Koubka prohráli v Jablonci 1:2. Koubek nemůže počítat se zraněným Tchuřem.

Brno zahájilo sezónu bezgólovou remízou na hřišti Bohemians 1905, od té doby už jsou Moravané stoprocentní. Mistrovskou Slavii zdolali 2:0, z Liberce si přivezli výhru 1:0 a naposledy porazili 1:0 Slovácko. Zranění jsou Trousil, Michna a Večeřa.

Hosté jezdí na Bazaly celkem bez obav. V posledních pěti letech tam jedinkrát prohráli, k jednomu vítězství přidali tři remízy. V minulém ročníku vzájemný zápas v Ostravě skončil bezbrankovou remízou.

Na vítězství Ostravy si můžete vsadit v kursu 2,1, na výhru Brna vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,32. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3.

Reklama