Hlavní obsah

Panathinaikos bude v Madridu dohánět jednogólovou ztrátu

Daleko postupu do základní fáze Ligy mistrů jsou opět fotbalisté Panathinaikos Atény. Řecký celek ve třetím předkole vyřadil pražskou Spartu a byl krůček od vysněných miliónů. V prvním utkání čtvrtého předkola ale svěřenci trenéra Ten Cateho doma prohráli s Atleticem Madrid 2:3 a ve Španělsku tak budou dohánět jednogólové manko.

Článek

Panathinaikos proti Spartě první zápas prohrál dokonce 1:3, měl ale výhodu domácí odvety. Nyní musí náskok soupeře dohánět venku. Navíc ve Španělsku dosud nedokázal zvítězit, z deseti utkání jedinkrát remizoval.

Atletico, v jehož základní sestavě nastoupil český obránce Tomáš Ujfaluši, zvítězilo po přesných střelách Maxiho Rodrigueze, Forlána a Sergiho Agüera. Za Panathinaikos se trefili Salpingidis a Leto.

Oba celky se utkaly v základní skupině Poháru UEFA 2007/08, z výhry 2:1 se radovali Španělé. Tehdy už měly oba týmy jistý postup do další fáze soutěže.

Na vítězství Atletika si můžete vsadit v kursu 1,42, na výhru Panathinaikosu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 6,3. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 4.

Reklama