Hlavní obsah

Kuzněcovovou čeká mladá kvalifikantka Wickmayerová

Nejvýše nasazenou tenistkou podniku v New Havenu je Světlana Kuzněcovová. Rodačka z ruského Petrohradu, která na blížícím se US Open bude turnajovou šestkou, ve druhém kole změří síly s kvalifikantkou Yaninou Wickamyerovou. Mladá Belgičanka vyřadila Rusku Klejbanovovou. Vítězka si z amerického města odveze 470 bodů do žebříčku WTA a necelých 100 tisíc dolarů.

Článek

Čtyřiadvacetiletá Kuzněcovová je světovou šestkou, sezónu odstartovala postupem do čtvrtfinále Australian Open. V dubnu vyhrála turnaj ve Stuttgartu, ve finále porazila světovou jedničku Safinovou. S tou následně prohrála ve finále v Římě, ale v květnu se radovala z vítězství na grandslamovém French Open. V srpnu se pro zranění levé nohy odhlásila z turnaje v Los Angeles, v Torontu pak prohrála svůj první zápas se Stosurovou.

Rodačka z Lieru Wickmayerová je v žebříčku WTA na 53. příčce, letos devatenáctiletá tenistka vyhrála turnaj v Estorilu. V Birminghamu skončila ve čtvrtfinále, na divokou karut postoupil až do finále v Hertogenboschi.

Obě tenistky se v kariéře ještě neutkaly.

Na vítězství Kuzněcovové si můžete vsadit v kursu 1,25, na výhru Wickmayerové vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,21.

Reklama