Hlavní obsah

Na neporaženou Mohuč se pokusí vyzrát Mönchengladbach

Překvapivě úspěšně vstoupili do nového ročníku německé bundesligy fotbalisté Mohuče. Nováček dokonce porazil slavný Bayern Mnichov a stále čeká na přemožitele. K vítězství nad bavorským velkoklubem přidala Mohuč dvě remízy. V pátečním čtvrtém kole se představí na hřišti Mönchengladbachu.

Článek

Domácí za tři zápasy stihli zvítězit, remizovat i prohrát. Ročník zahájila Borussia divokou remízou 3:3 v Bochumi, poté překvapivě porazila Herthu Berlín s českým gólmanem Jaroslavem Drobným. V minulém kole pak poprvé klopýtla, v Brémách jí domácí Werder smetl 3:0.

Mohuč na úvod bundesligy zachránila v 81. minutě remízu 2:2 proti Leverkusenu, poté si bod odvezla z Hannoveru. Před týdnem pak zaskočila Bayern Mnichov vítězstvím 2:1.

V bundeslize se oba celky střetly šestkrát, z toho jedinkrát dokázal Mönchengladbach zvítězit. Dvakrát se radovala Mohuč, třikrát duel neměl vítěze.

Na vítězství Mönchengladbachu si můžete vsadit v kursu 2, na výhru Mohuče vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,47. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,1.

Reklama