Hlavní obsah

V Anglii se chystají na souboj týmů z velké čtyřky

Tahákem sobotního programu Premier League je duel mezi vítězem posledních tří ročníků Manchesterem United a londýnským Arsenalem. Oba týmy mají dlouholeté kouče, kteří se potkají již po jednačtyřicáté. Oba celky se před třemi měsíci potkaly v semifinále Ligy mistrů, úspěšnější byl Manchester United.

Článek

Rudí ďáblové i Kanonýři se vyrovnávají s odchody několika ofenzivních opor, lépe se to daří Arsenalu. Ten vyhrál oba ligové zápasy a lehce postoupil i v Lize mistrů přes Celtic Glasgow.

Problémy s kotníkem má domácí bek Evans, měl by ale nastoupit. Zápas za rezervu zvládl další obránce Brown, nastoupit nemůže opora defenzívy Ferdinand. Stále mimo je brankářská jednička Van der Sar, Hargreaves a Rafael.

Za Arsenal by měli nastoupit van Persie a Aršavin, kteří nehráli v týdnu proti Celticu. Kouč Wenger nemůže nasadit Fábregase a Walcotta, v plném tréninku je český reprezentant Tomáš Rosický.

Arsenal prohrál šest z posledních osmi zápasů na Old Trafford, v minulé sezóně ale skončil zápas bezgólovou remízou. Naposledy se Kanonýři v Manchesteru radovali v roce 2006, kdy jim výhru 1:0 zařídil Adebayor. Ten ale před sezónou odešel do Manchesteru City.

Na vítězství Manchesteru United si můžete vsadit v kursu 2,1, na výhru Arsenalu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,2. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,1.

Reklama