Hlavní obsah

Sparta se v dohrávce představí v Olomouci

Klíčový zápas minulý týden fotbalisté Sparty zvládli a po vyřazení NK Maribor postoupili do skupinové fáze Evropské ligy. Tam se nedostala Olomouc, která po vysoké prohře v Evertonu alespoň doma uhrála s celkem Premier League přijatelnou remízu 1:1. V pondělí Hanáci hostí právě Spartu, která může za vhodné konstelace posunout až na druhou příčku.

Foto: Vladislav Galgonek, ČTK

Jakub Petr z Olomouce (vlevo) v souboji s Leonem Osmanem z Evertonu

Článek

Olomouc proti Evertonu bojovala a z pohárovou Evropou se rozloučila se ctí. V lize ale po úvodním vítězství na Bohemians Praha na tříbodový zisk čeká. Remizovala jen s Ostravou a vršovickou Bohemkou, prohrála na Slovácku a v Příbrami.

Sparta sice zahájila ročník třemi remízami, poté ale dvakrát zvítězila. Zdolala Kladno a v minulém kole díky gólu mladíka Kadlece v poslední minutě Mladou Boleslav. V týdnu navíc porazila Maribor díky gólu Wilfrieda.

Vicemistrovi se v Olomouci daří, neprohrál tam už jedenáct zápasů v řadě. Z posledního vítězství doma se Sigma radovala v roce 1998. Domácí nemohou nasadit zraněného Komárka, Sparta nemůže počítat s Kladrubským a Holendou.

Na výhru Olomouce si můžete vsadit v kursu 3,04, na vítězství Sparty vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,35. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 2,8.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články