Hlavní obsah

Záhlavová-Strýcová se v New Yorku utká s Azarenkovou

První zápas na US Open Barbora Záhlavová-Strýcová zvládla, když porazila ve třech setech polskou kvalifikantku Domachowskou. Ve středu se ale plzeňská rodačka utká s nasazenou osmičkou Victorií Azarenkovou. Běloruska smetla Rumunku Dulgherovou 6:1 a 6:1.

Foto: Pavel Lebeda/ECM Prague Open

Barbora Záhlavová-Strýcová

Článek

Dvacetiletá Azarenková odstartovala sezónu premiérovým vítězstvím na tůře vítězstvím v Brisbane, na Australian Open postoupila do čtvrtého kola. Úspěchy pokračovaly triumfy v Memphisu a Miami. Po problémech s ramenem postoupila do čtvrtfinále French Open, totéž se jí podařilo ve Wimbledonu.

Záhlavová-Strýcová je v žebříčku WTA na 117. místě, letos postoupila do semifinále turnaje v Acapulcu, o kolo dříve skončila v Monterrey. V Bad Gasteinu postoupila do čtvrtfinále. Do US Open se třiadvacetiletá hráčka prokousala z kvalifikace.

Obě tenistky se v kariéře ještě nepotkaly. Vítězka námi vybraného zápasu v dalším kole narazí na úspěšnější z dvojice Vögeleová (Německo) – Schiavonneová (26-Itálie).

Na vítězství Azarenkové si můžete vsadit v kursu 1,05, na výhru české reprezentantky vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 6,5.

Reklama