Hlavní obsah

Žižkov se po prohře s Duklou představí ve Zlíně

Soubojem dvou v minulé sezóně prvoligových týmů je čtvrteční zápas druhé ligy mezi Zlínem a Žižkovem. Viktorii se příliš nedaří, tříbodový zisk by znamenal snížení náskoku týmů z horních pater tabulky. Zlínu se naopak daří, je druhý za suverénním Ústím nad Labem.

Článek

Zlín v šesti zápasech jedinkrát prohrál, ve 4. kole v Hlučíně. Jinak vedle čtyř vítězství remizoval na úvod soutěže v Mostě. V minulém kole se Tescoma představila v Praze, kde zdolala béčko Sparty 2:1. na gól domácího Kuncla po přestávce odpověděli zkušení Zbožínek a Kroča.

Žižkov se přes ambiciózní plány a příchod trenéra Petržely spíše hledá, naposledy v pražském derby podlehl Dukle 1:2. Ta vedla po dvou přesných zásazích Chigoua, v nastavení už jen korigoval Procházka.

V minulé sezóně Zlín doma Žižkov porazil díky gólu Kroupy 1:0. V jarní odvetě skončil zápas 1:1, když v poslední minutě vyrovnával žižkovský Sabou.

Na vítězství Zlína si můžete vsadit v kursu 1,9, na výhru Žižkova vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,7. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,2.

Reklama