Hlavní obsah

Extraliga uvidí reprízu finále už ve druhém kole

Již ve druhém kole nové sezóny mohou hokejoví fanoušci sledovat reprízu finále z posledního ročníku. Mistrovské Karlovy Vary v nové aréně přivítají pražskou Slavii. Po nedávných Českých hrách tak poprvé fanoušci západočeského celku budou moci své oblíbence povzbudit v nejvyšší soutěži.

Foto: Petr Horník, Právo

Radost hokejistů Karlových Varů

Článek

Karlovy Vary zahájily sezónu výborně, na Kladně vyhrály 5:3. O vítězství bylo jasno už po první třetině, kterou hosté po gólech Melenovského, Deje a Pecha vyhráli 3:0. Domácí sice dvakrát snížili, ale do prázdné branky přidal pojistku reprezentační bek Němec.

Slavia oproti tomu doma překvapivě zaváhala, když v divokém utkání podlehla Třinci 4:5. Dva góly hostí vstřelil Balej, stejně se v dresu Slavie vedlo Vladimíru Růžičkovi mladšímu.

V minulé sezóně Karlovy Vary úvodní domácí zápas prohrály 2:3, druhý duel na západě Čech skončil vítězstvím domácích 5:3. V posledních šesti minutách rozhodly góly Košťála a Skuhravého. V play-off pak karlovarští vyhráli dva ze tří domácích zápasů proti Slavii.

Na vítězství Karlových Varů si můžete vsadit v kursu 1,95, na výhru Slavie vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,78. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,2.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články