Hlavní obsah

Extraligu čeká první pražské derby, Slavia hostí Spartu

První pražské derby nové hokejové sezóny je tady. Ve 4. kole extraligy se Sparta představí na stadiónu Slavie. Ta v minulé sezóně vyhrála tři ze čtyř vzájemných zápasů dlouhodobé části extraligy, ve dvou případech se muselo nastavovat.

Článek

Slavia první domácí zápas nezvládla, s Třincem překvapivě prohrála 4:5. Poté ovšem přivezla tři body z ledu mistrovských Karlových Varů, naposledy otočila zápas proti Litvínovu. Zraněný je Sloboda, otázkou zůstává start kapitána Beránka.

Sparta byla pasována do role favorita soutěže, v prvních dvou kolech ale prohrála po samostatných nájezdech. Naplno zabrala až v neděli v Brně, kde zvítězila 4:1.

V minulém ročníku se Slavia radovala ze tří výher ve čtyřech zápasech základní části. Dvakrát to ale bylo v prodloužení, i zbývající vítězství bylo o jediný gól. Dá se tak očekávat vyrovnaný zápas. Zbývající duel Sparta doma vyhrála 5:0.

Na vítězství Slavie si můžete vsadit v kursu 2,15, na výhru Sparty vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,52. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 4.

Reklama