Hlavní obsah

Ibrahimovič s Barcelonou nastoupí na Interu Milán

Šlágrem středečního programu fotbalové Ligy mistrů je návrat Zlatana Ibrahimoviče, letní posily FC Barcelona, do Milána. Z tamního Interu švédský kanonýr do katalánského celku přišel. Španělé vyhráli poslední ročník prestižní soutěže.

Foto: Gustau Nacarino, Reuters

Hvězdná posila Barcelony Zlatan Ibrahimovič

Článek

Barcelona o Ibrahimoviče hodně stála, nakonec do Interu vedle 46 miliónů eur poslala ještě kamerunského kanonýra Samuela Eto’oa. A hned v prvním zápase základní skupiny Champions League se Katalánci představí zrovna na Interu.

Obhájit trofej pro vítěze Champions League se naposledy podařilo v roce 1990 AC Milán, od té doby se vítězové po roce vždy střídají. V novém ročníku domácí soutěže Barcelona vyhrála oba zápasy a má skóre 5:0. Kouč Guardiola nemůže nasadit zraněné Krkiče, Márqueze a Milita.

Inter v lize na úvod zaváhal, když doma jen remizoval s Bari 1:1. Poté Inter v městském derby rozstřílel AC 4:0 a naposledy porazil 2:0 Parmu. Zranění jsou Cambiasso a Materazzi.

Oba celky se utkaly v Lize mistrů v sezóně 2002/03, doma Barcelona vyhrála 3:0, odveta na San Siru skončila bezgólovou remízou. Inter doma prohrál jediný zápas z 15 proti španělským celkům.

Na vítězství Interu si můžete vsadit v kursu 2,8, na výhru Barcelony vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,55. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 2,8.

Reklama