Hlavní obsah

Plzeň hostí v GL Boleslav, oba potřebují zabrat

Zatím za očekáváním v nové sezóně zůstávají fotbalisté Plzně. Západočeši měli smělé plány, po sedmi kolech nejvyšší soutěže jsou ale až devátí. V sobotu ale přivítají Mladou Boleslav, která má na šesté příčce jen o jediný bod více a v poslední době se trápí.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Fotbalisté Plzně se radují z branky.

Článek

Plzeň zahájila sezónu vítězstvím na Slovácku, pak ale remizovala s Teplicemi a prohrála v Ostravě a s Libercem. Následovalo vítězství na Bohemians 1905 a nad Kladnem. Naposledy ale Západočeši prohráli v Příbrami.

Trenér Vrba nemůže počítat s Bystroněm, kterému disciplinární komise zastavila činnost na dva zápasy za vyloučení v Příbrami. Zraněný je Krbeček, otazník visí nad nasazením Rezka.

Hosté už v lize třikrát nevyhráli a po překvapivém vyřazení v poháru panuje v klubu nervozita. Ambiciózní Středočeši naposledy získali jen bod po remíze proti oslabenému Brnu.

Vzájemné zápasy jsou vzácně vyrovnané, ze 12 každý celek uspěl čtyřikrát, po stejném počtu duelů se soupeři rozešli po remíze. Před rokem Plzeň doma Mladou Boleslav porazila 2:0.

Na vítězství Plzně si můžete vsadit v kursu 2,45, na výhru Mladé Boleslavi vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,9. pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 2,8.

Reklama