Hlavní obsah

Slavia v dohrávce GL přivítá Ostravu

Hájit třetí příčku budou v pondělní dohrávce 8. kola Gambrinus ligy fotbalisté Ostravy. Baník se ale představí v Edenu, kde mistrovská Slavia v lize ještě neprohrála a příliš bodů soupeřům nepouští. Letos tam uspěli jen v prvním kole Mladoboleslavští, kteří si odvezli bod po remíze 1:1. Jinak Slavia porazila 2:0 Bohemians Praha, Slovácku přidala ještě jeden gól navrch.

Foto: Italo Banchero, ČTK/AP

Fotbalisté Slavie během utkání v Janově

Článek

Slavia v týdnu prohrála v prvním zápase základní skupiny Evropské ligy v Janově 0:2, i proto si chce v domácí soutěži napravit reputaci. Kouč Jarolím ale bude opět postrádat hodně fotbalistů.

Ostrava se Slavií už šest let nevyhrála, povzbudit ji může výhra z Českých Budějovic v posledním venkovním zápase. V minulém kole Baník doma porazil Bohemians Praha. Zraněný je Marek, o startu Řezníka a Bolfa se ještě rozhodne.

V minulé sezóně Ostrava na Slavii prohrála 0:1, jediný gól vstřelil ve 25. minutě Marek Jarolím. Baník prohrál i podzimní zápas, vítězství 3:2 slávistům zařídil dvěma góly Belaid.

Na vítězství Slavie si můžete vsadit v kursu 1,6, na výhru Ostravy vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 4,8. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,6.

Reklama