Hlavní obsah

Slavia v repríze semifinále hostí hokejisty Plzně

Reprízou semifinále minulého ročníku extraligy je úterní duel 7. kola nejvyšší soutěže mezi hokejisty Slavie a Plzně. Z postupu se na jaře radovali Pražané, nový ročník ale lépe zahájili Západočeši. Ti jsou v tabulce druzí za Vítkovicemi, desátá Slavia na ně ztrácí čtyři body.

Článek

Naposledy svěřenci trenéra Růžičky prohráli v Kladně, přestože rychle vedli 2:0. Domácí ještě do přestávky snížili, v posledních třech minutách dvěma góly o výhře Kladna rozhodl veterán Patera.

Plzeň hostila v televizním utkání Pardubice a vedla po přesilovkové trefě beka Modrého. Východočeši odpověděli v 37. minutě Kočím, více gólů už diváci neviděli a rozhodnout musely samostatné nájezdy. Jako jediný uspěl hostující Zohorna.

Slavia doma v prvním kole překvapivě prohrála s Třincem, poté ale porazila Litvínov a v derby Spartu. Plzeň venku prohrála jen ve Vítkovicích, tři body si přivezla z Brna a Mladé Boleslavi.

V minulé sezóně Slavia ve všech čtyřech utkáních základní části proti Plzni bodoval, jedinkrát prohrála v prodloužení. Jednou zvítězila po samostatných nájezdech,dvakrát pak po základní hrací době. V semifinále play-off Slavia porazila unavenou Plzeň 4:1 na utkání. V prvním duelu v Praze ale Západočeši soupeře smetli 6:0.

Na vítězství Slavie si můžete vsadit v kursu 1,8, na výhru Plzně vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,05. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 4,4.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články