Hlavní obsah

Žižkov v pohárovém souboji trápících se týmů přivítá Budějovice

Soubojem loni ještě prvoligového Žižkova s aktuálně posledním celkem nejvyšší fotbalové soutěže je na programu středečních zápasů Ondrášovka Cupu. Žižkov je v tabulce druhé ligy až desátý, Jihočeši dokonce po víkendové remíze se Slováckem klesli na poslední misto nejvyšší tuzemské soutěže.

Článek

Žižkov se v druhé lize spíše hledá, o víkendu musel spolknout hořkou pilulku v podobě domácího debaklu 1:5 s Jihlavou. Jediný gól vstřelil už za stavu 0:5 Kalod v 86. minutě. V tabulce jsou svěřenci trenéra Petržely až na desátém místě.

České Budějovice o víkendu jen remizovaly s nováčkem ze Slovácka a klesly v tabulce na samé dno. Od vítězství na Bohemians Praha ve druhém kole Jihočeši čekají na plný bodový zisk. Po osmém kole mají na svém kontě jen pět bodů, na předposlední Bohemians Praha ztrácejí jeden bod.

V minulé sezóně Budějovice doma Žižkov porazily, když v divoké poslední dvacetiminutovce padly čtyři góly. Ten rozhodující si v poslední minutě připsal Benát. Jarní odveta skončila výhrou Žižkova 2:1.

Na vítězství Žižkova si můžete vsadit v kursu 2,73, na výhru Českých Budějovic vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,5. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 2,9.

Reklama