Hlavní obsah

Hamburk ve šlágru bundesligy hostí Bayern

Výjimečnou motivaci mají fotbalisté Bayernu. Pokud mnichovský velkoklub vyhraje sobotní šlágr sedmého kola bundesligy v Hamburku alespoň od dva góly, svého soupeře v tabulce předstihne. A pokud by Leverkusen prohrál v Kolíně nad Rýnem, mohl by Bayern dokonce být novým lídrem.

Článek

Hamburk je po dobrém startu v útlumu, po debaklu v pohárovém utkání ve Vídni v minulém kole jen remizoval ve Frankfurtu.

Bayern zdolal Norimberk 2:1 a vyhrál třetí zápas v řadě. Klidnější už může být kouč van Gaal, jehož pozice po špatném startu byla v ohrožení. S příchodem Nizozemce Robbena se výkony týmu rapidně zlepšily. Ve třech zápasech klub vstřelil deset gólů, další tři přidal v duelu Ligy mistrů proti Maccabi Haifa.

HSV v posledních pěti zápasech s Bayernem neprohrál, s 16 vstřelenými góly je nejlépe střílejícím celkem soutěže. Bayern je s 13 zásahy v tomto hodnocení druhý.

Na vítězství Hamburku si můžete vsadit v kursu 2,92, na výhru Bayernu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,3. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3.

Reklama