Hlavní obsah

Brno na úvod 10. kola GL hostí rozjetou Příbram

Překvapivě dobře odstartovali novou sezónu Gambrinus ligy fotbalisté Příbrami. Ti jsou po loňských starostech se záchranou na šesté příčce a k pátečnímu utkání 10. kola nejvyšší soutěže v Brně mohli cestovat bez obav. Moravané po skvělém startu již pět zápasů čekají na vítězství.

Foto: Petr Eret, ČTK

Fotbalisté Příbrami se radují z gólu do sítě Sparty, který vstřelil Cafú

Článek

Brno v úvodu sezóny těžilo z neprůstřelnosti brankáře Tomáše Bureše, špatná vlastní produktivita ale v posledních kolech svěřence trenéra Miroslava Beránka sráží. Naposledy hráli bez branek v Mladé Boleslavi

Příbram by v případě vítězství poskočila před zbývajícími duely na třetí příčku. V minulém kole Středočeši porazili 3:1 trápící se České Budějovice, v posledních pěti kolech prohráli jen na hřišti Bohemians Praha.

Zápas byl přeložen pro kolizi s nedělním utkání extraligových hokejistů Komety Brno proti Liberci. Zranění jsou domácí Trousil, Jílek a Večeřa, stejně jako na druhé straně Plašil. Na MS do 20 let jsou Mareček a Rabušic (Brno) a Fantiš (Příbram).

Loni Brnu vystřelil vítězství v Příbrami Besta, jarní odvetu v moravské metropoli zase vyhrála 2:1 Příbram.

Na vítězství Brna si můžete vsadit v kursu 1,65, na výhru Příbrami vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 4,56. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,5.

Reklama