Hlavní obsah

Chelsea ve šlágru Premier League hostí Liverpool

Šlágrem 8. kola Premier League je nedělní utkání druhé Chelsea proti čtvrtému Liverpoolu. Londýnský celek nemůže využít služeb českého brankáře Petra Čecha, který byl v minulém kole ve Wiganu vyloučen a je v disciplinárním trestu.

Článek

Místo české reprezentační jedničky v brance Chelsea nastoupí Hilario nebo Turnbull, v pořádku po problémech s lýtkovým svalem je německý záložník Ballack. Hosté mohou počítat se službami Argentince Mascherana, kterého trápil stehenní sval. Po operaci zad už za béčko hrál Agger, na Chelsea by ale nastoupit neměl.

Liverpool v týdnu vyhořel v Lize mistrů ve Florencii, loni v říjnu ale ukončil 86-tizápasovou sérii domácí neporazitelnosti Chelsea, která od té doby ztrácela na lesku a mistrovských nadějích. Chelsea ale v minulé sezóně Liverpool vyřadila v Lize mistrů.

Oba týmy se utkají již po pětadvacáté v posledních pěti letech. Desetkrát zvítězila Chelsea, sedmkrát Liverpool, stejný počet zápasů skončil remízou. V minulém ročníku vyhrál Liverpool oba vzájemné duely. Chelsea naposledy prohrála dva ligové zápasy v řadě v květnu 2005.

Na vítězství Chelsea si můžete vsadit v kursu 2,05, na výhru Liverpoolu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,33. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,1.

Reklama