Hlavní obsah

Slavia i Sparta chtějí v derby odčinit neúspěch v Evropské lize

Zapomenout na čtvrteční porážky v Evropské lize chtějí v pondělním derby fotbalisté Slavie s Sparty. Obhájce titulu doma vyhořel proti francouzskému Lille, Sparta prohrála v Kodani. V 10. kole Gambrinus ligy se tak mohou fanoušci těšit na zajímavou podívanou.

Článek

Slavia vedla ještě v poločase proti Lille po proměněné penaltě Belaida, po přestávce ale zkušený gólman Vaniak pětkrát lovil míč ze své sítě a svěřenci kouče Karla Jarolíma museli překousnout vysokou porážku 1:5.

Sparta před rokem doma se Slavií prohrál vysoko 1:4, nyní by ráda tradičnímu soupeři porážku oplatila. Do zálohy by se mohl vrátit uzdravený Kucka, otázkou zůstává nasazení Žofčáka. Zranění jsou Kladrubský a Berger, na MS dvacítek je Zeman. Stejně jsou na tom domácí Čelůstka, Hošek a Pekhart, na marodce jsou Jaroslav Černý a Kaufman.

Na jaře Sparta sahala díky trefě Hubníka v Edenu po vítězství, přišla o něj gólem Jandy osm minut před koncem. O podzimním duelu již byla řeč, Slavia na Letné vyhrála vysoko 4:1.

Na vítězství Slavie si můžete vsadit v kursu 2,55, na výhru Sparty vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,65. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 2,9.

Reklama