Hlavní obsah

Hokejisté Zlína i s Balaštíkem hostí vedoucí Vítkovice

Pikantní podívanou slibuje úterní duel 13. kola extraligy. Hokejisté třetího Zlína hostí vedoucí Vítkovice, jejichž bek v posledním vzájemném zápase zranil hvězdu Beranů Jaroslava Balaštíka.

Článek

Zlín v utkání letního Tipsport Cupu postoupil přes Vítkovice do další fáze, v závěru duelu urostlý obránce Vítkovic Richard Stehlík po konfliktu s Jaroslavem Balaštíkem domácího útočníka knokautoval a zranil. Zlín naposledy prohrál v neděli na Slavii 1:4.

Domácí mohou v případě vítězství a klopýtnutí Třince poskočit na první místo, Vítkovice jsou ale připravený na nepřátelské prostředí. Ostravané od čtvrtka nehráli, uzdravili se Varaďa a Vrána. Mladý útočník by mohl odehrát první zápas po příchodu z New Jersey. Fit je i zkušený obránce Trnka, na marodce tak zůstává další bek Barinka. Minulý čtvrtek Vítkovice prohrály v Pardubicích 2:3, vítězný gól vstřelil v 58. minutě Zohorna.

Na vítězství Zlína si můžete vsadit v kursu 2,2, na výhru Vítkovic vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,42. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,1.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Toronto - Boston 2:4

Boston i díky Pastrňákovi triumfoval v Torontu a vede sérii. Slaví i Hertl
NačítámNačíst další články